Ta strona korzysta z ciasteczek, dowiedz się więcej

Masz pytania ?

Infolinia RBDO

 

Jeśli mają Państwo pytania dotyczące oferty zapraszamy na infolinię, pon.- pt. w godz. 9 -17, tel.: 22 487 86 70 lub   +48 724 570 436 

Dział Sprzedaży:
biuro@rbdo.pl
Dział Prawny:
faq@rbdo.pl

Biuro obsługi RBDO
Legis Profile Sp. z o.o.
ul. Kopalniana 22a/7
01-321 Warszawa

NIP: 522-302-50-86
KRS: 0000549436

Promocje

  • PAKIET RODO: KOMPLEKSOWA DOKUMENTACJA RODO + E-SZKOLENIE Z CERTYFIKACJĄ 5 OSÓB - 59 zł + 23% VAT Promocja! Nowość! PAKIET RODO: KOMPLEKSOWA DOKUMENTACJA RODO + E-SZKOLENIE Z... 59.00 PLN 499.00 PLN

    Ocena Klientów: 0 Przeczytaj 15 opinii

    Promocja do: 2019-07-18

    Przedmiotem zamówienia jest PAKIET DOKUMENTACJI UE RODO 2019 + E-SZKOLENIE Z CERTYFIKACJĄ DLA 5 OSÓB + APLIKACJA DPOS  - jednorazowa opłata pozwoli  Państwu korzystać z bezpiecznych procedur RODO ze wsparciem w zakresie wdrożenia.

    W cenie pakietu - (1) Kompletna dokumentacja i procedury ochrony danych zgodne z  RODO  (z roczną aktualizacją i przykładami wdrożeń) + (2) E-SZKOLENIE OCHRONY DANYCH Z CERTYFIKACJĄ DLA 5 OSÓB + (3) Najnowsze materiały szkoleniowe + (4) Aplikacja DPOS  z dostępem do aktualizacji dokumentacji oraz rejestrami czynności przetwarzania NA 12 MIESIĘCY (5) Consulting  w zakresie wdrożenia procedur - w cenie pakietu

    Jest to kompleksowy pakiet materiałów ze wsparciem prawnym, ukierunkowany na wdrożenie nowych procedur ochrony danych UE (RODO) w przedsiębiorstwie lub jednostce organizacyjnej.



    Zobacz więcej

Szkolenie RODO - Warszawa 2 września 2019 - z pakietem dokumentacji + konsulting + e-szkolenie 10 osób - 299 zł +23% VAT

Promocja do: 2019-08-31

Poprzednia cena: 890.00 PLN

Aktualna cena netto: 299.00 PLN (-66.40%)


Certyfikowane Szkolenie RODO z pakietem metariałów wdrożeniowych + consulting eksperta + e-learning dla 10 osób!

Warszawa 2 września 2019 -  koszt 299 zł +23% VAT

 

  • Program szkolenia RODO pozwalający na prawidłowe wdrożenie procedur w podmiocie
  • Kazusy kar finansnowych za nieprzestrzeganie RODO
  • Pakiet dokumentacji z 12 miesięczną aktualizacją
  • E-szkolenie dla 10 osób w Twojej firmie z imienna Certyfikacją w cenie!
  • Materiały merytoryczne, wzory i przykłady wdrożeniowe
  • Możliwość konsultacji z ekspertami prawa RODO po szkoleniu!


Spotkaj się z nami na Certyfikowanym szkoleniu w Warszawie - "Sale Hrubieszowskie" przy Metro Rondo Daszyńskiego - od godz. 9:00 do 16:00

 

 

Certyfikowane 1-dniowe szkolenie z PROCEDUR RODO - VIP z LICENCYJNYM PAKIETEM PROCEDUR WDROŻENIOWYCH UE RODO Z AKTUALIZACJĄ PRZEZ 12 M-CY +  CONSULTING PRAWNY i E-szkolenia dla 10 osób –  w cenie 299 zł +23% VAT!

 

Dlaczego właśnie teraz  warto wysłać delegata na szkolenie z RODO?

1. Urząd Ochrony Danych wydał pierwszych 18 decyzji administracyjnych, wśród nich kary finansowe.

2. Już 4 maja wchodzi w życie ustawa wdrażająca RODO, ze  zmianami w ponad 170 ustawach

3. Zmieniły się zasady pozyskiwania danych kandydatów do pracy i pracowników poprzez kwestionariusze osobowe.

4. Ze wszystkimi zmianami pracodawcy powinni się zapoznać i stosować nowe zasady.

5. Już 22 kwietnia stanowisko Prezesa UODO obejmuje Jan Nowak mianowany na stanowisko przez rząd i Sejm RP.

 

Zapisz się i REZERWUJ TERMIN TUTAJ >>
 

 


MIEJSCE SZKOLENIA – CENTRUM WARSZAWY – STACJA METRO RONDO DASZYŃSKIEGO

SALA HRUBIESZOWSKA

ul. Hrubieszowska 6a
01-209 Warszawa

W cenie za szkolenie- poczęstunek, kawa, herbata, soki, kanapki obiadowe.

 


 

 

 

PROWADZĄCY SZKOLENIE

 

Karol Cieniak – Dyrektor Działu Prawnego RBDO


Dyrektor Działu Prawnego RBDO – rejestracja i Bezpieczeństwo Danych Osobowych, prawnik z bogatym doświadczeniem w zakresie wdrożeń systemów bezpieczeństwa informacji w polskich i międzynarodowych organizacjach.

M: +48 724 570 436
faq@rbdo.pl

  • Absolwent Kolegium Prawa Akademii im. Leona Koźmińskiego w specjalności Europejskie i Polskie Prawo Gospodarcze i Finansowe oraz Studiów Podyplomowych „Wykonywanie funkcji administratora bezpieczeństwa informacji i inspektora ochrony danych” w Instytucie Nauk Prawnych Polskiej Akademii Nauk (PAN).
  • Specjalista w zakresie prawa ochrony danych osobowych. Doświadczenie zdobywał współpracując z kancelarią Dewey & LeBoeuf Grzesiak Sp.k.
  • Wieloletni praktyk w zakresie audytów i wdrożeń systemów ochrony danych osobowych w ramach międzynarodowych grup kapitałowych. Autor publikacji i opracowań dotyczących ochrony danych osobowych.Absolwent Kolegium Prawa Akademii im. Leona Koźmińskiego specjalizacji Europejskie i Polskie Prawo Gospodarcze i Finansowe
  • Twórca autorskich materiałów wdrożeniowych w zakresie przetwarzania danych osobowych oraz e-szkoleń w tym obszarze tematycznym.
  • Autor publikacji: Wybrane zagadnienia związane z obowiązkiem prowadzenia rejestru czynności przetwarzania (2018) Ochrona danych osobowych pod kontrolą (2015), Opracowanie Rozporządzenia UE z 27 kwietnia 2016 r. (2016)
  • Prowadzi szkolenia w niezwykle zaangażowany sposób. Płynnie wiąże wiedzę teoretyczną z praktycznymi umiejętnościami oraz z przykładami wdrożeń w organizacjach, czyniąc dla nich najtrudniejsze kwestie ciekawymi i zrozumiałymi.

 

Joanna Dobkowska – adwokat, ekspert prawa ochrony danych

 

JD1Adwokat przy Okręgowej Radzie Adwokackiej w Warszawie, ekspertka w zakresie wdrożeń ochrony danych osobowych z wieloletnią praktyką.

j.dobkowska@rbdo.pl

  • Absolwentka Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego
  • Mediator
  • Audytor i wdrożeniowiec w zakresie systemów ochrony danych w polskich i międzynarodowych firmach i instytucjach.
  • Specjalistka w zakresie doradztwa ABI – Administratora Bezpieczeństwa Informacji.
  • Realizuje doradztwo w zakresie specjalizacji prawa konsumenckiego, tworzenia regulaminów e-commerce.
  • Posiada rozległe doświadczenie w bieżącej obsłudze podmiotów gospodarczych oraz sprawach związanych z tworzeniem, funkcjonowaniem i przekształcaniem spółek z udziałem kapitału polskiego i zagranicznego, oddziałów i przedstawicielstw przedsiębiorców zagranicznych, fundacji i stowarzyszeń.
  • Trenerka w zakresie skomplikowanych materii prawa, która w jasny i czytelny sposób prezentuje nawet najbardziej skomplikowane zagadnienia.

 

Łukasz Cieniak – Dyrektor Generalny RBDO

lcDyrektor Generalny RBDO – Rejestracja i Bezpieczeństwo Danych Osobowych, przedsiębiorca z bogatym doświadczeniem w zarządzaniu wyspecjalizowanymi kancelariami prawnymi oraz projektami szkoleniowymi.

M: +48 664 484 218
biuro@rbdo.pl

  • Absolwent Uniwersytetu Warszawskiego INP.
  • Twórca wydawnictw prawnych i Prezes Zarządu kancelarii RBDO oraz Stowarzyszenia na Rzecz Rozpowszechniania Wiedzy o Ochronie Danych Osobowych
  • Współpracuje z renomowanymi kancelariami adwokackimi w Polsce, zapewniając optymalne kompetencje dla najbardziej zaawansowanych projektów prawnych.
  • Jako Dyrektor Generalny RBDO posiada wieloletnie doświadczenie w obsłudze Klientów korporacyjnych oraz instytucjonalnych w polskim i międzynarodowym środowisku.
  • Pasjonat szkoleń i dzielenia się wiedzą w zakresie zarządzania elementami prawnymi w organizacji – złożone zagadnienia prawne przedstawia w praktyczny sposób, przybliżając je czytelnie audytorium niekoniecznie z prawniczym wykształceniem.

 

 

Paweł Helta – Radca Prawny

  • Radca prawny. Wspólnik Kancelarii Prawniczej BARYLSKI T., OLSZEWSKI A., BRZOZOWSKI A. Spółka Komandytowa.
  • Absolwent Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego, gdzie uzyskał dyplom z wyróżnieniem.
  • Ukończył aplikację radcowską zakończoną egzaminem radcowskim a następnie uzyskał wpis na liście przy Okręgowej Izbie Radców Prawnych w Warszawie.
  • Specjalizuje się w prawie cywilnym, prawie ochrony danych osobowych oraz prawie handlowym.
  • Koordynował i uczestniczył w procesach wdrażania procedur ochrony danych osobowych w przedsiębiorstwach o złożonych strukturach.
  • Świadczy lub świadczył pomoc prawną m.in. na rzecz:  Przedsiębiorstwa Państwowego „Porty Lotnicze”, Leroy Merlin Inwestycje Sp. z o.o., Leroy Merlin Polska Sp. z o.o., Gminy Miasta Józefowa, Cresa Polska Sp. z o.o., TTcomm S.A. oraz Mostostal Warszawa S.A. Występuje w charakterze pełnomocnika zarówno przed sądami powszechnymi, Sądem Najwyższym, sądami administracyjnymi jak i sądami polubownymi.

 

--

Opinie o materiałach i wdrożeniach RBDO

Agnieszka Bergier-Klohes, Manager ds. sprzedaży i produktu SPLAST TRAVEL Sp. z o .o., Uniglobe Global Partner

Materiały otrzymane od Państwa postrzegamy jako przygotowane na najwyższym poziomie zarówno jeśli chodzi o treści merytoryczne jak i podział funkcjonalny. W oparciu o Państwa materiały stworzyliśmy bardzo klarowną politykę wewnątrz naszej firmy, uporządkowaliśmy wszystkie obszary zarówno w części teoretycznej jak i zastosowań praktycznych. Materiały wyczerpały wszelkie pytania i wątpliwości, jakie mieliśmy przed implementacją polityki ochrony danych, pozwoliły wprowadzić pewne niezbędne procesy oraz z sukcesem zamknąć projekt RBDO z początkiem roku 2015. Dziękujemy również za pomoc merytoryczną, możliwość stałego kontaktu podczas trwania projektu oraz wsparcie „po sprzedażowe”. Z przyjemnością rekomendujemy Państwa usługi.

 

Specjalista HR w firmie Molex Sp. z o.o. (uczestniczka szkolenia RBDO w dniach 27-28 lutego 2017)

Szkolenie bardzo pomocne, zwłaszcza gdy przepisy ulegną zmianie. Dużo praktycznych przykładów, co ułatwia zrozumienie trudnych kwestii.

 

Katarzyna Wojak, HR Manager w firmie Arctic Paper Kostrzyn S.A. (Uczestniczka szkolenia RBDO w dniach 27-28 lutego 2017)

Wszystkie tematy zostały wyczerpująco wyjaśnione. Prowadzący na bieżąco rozwiązywali problemy uczestników, bazując jednocześnie na konkretnych przykładach. Najlepsze szkolenie z tego zakresu, w których uczestniczyłam!

 

Łukasz Cieślik, Kierownik ds. Kontroli Jakości w firmie RAVEN Sp. z o.o. (Uczestnik szkolenia RBDO w dniach 27-28 lutego 2017)

Szkolenie zostało profesjonalnie przygotowane, a prezentowany materiał spełniał moje oczekiwania, szkolenie z całą pewnością podniosło moje kompetencje i umiejętności w zakresie ochrony danych osobowych.

 

Piotr Dobrowolski, HR Manager oraz Piotr Kiedrowski IT Manager w firmie Valmet Automotive Sp. z o.o.

Szkolenie zostało przeprowadzone zwięźle i profesjonalnie. Zawierało wszystkie niezbędne informacje.


P.H.U OMEGA Marcin Jasek

Materiały przygotowane przez RBDO są przejrzyste, dokładne i bardzo szczegółowe. Załączone instrukcje wdrożeń oraz wypełniania dokumentów są zrozumiałe i nie nastręczają problemów w ich wykonaniu. Dodatkowym atutem jest ciągła konsultacja, podczas której Pracownicy RBDO starają się wytłumaczyć pojawiające się niejasności, a co najważniejsze podchodzą do każdego Klienta indywidualnie co stanowi ogromny atut przy współpracy.


Borys Bojańczyk Dyrektor NEOPROGRESBUD

Pozytywnie oceniamy zakupiony komplet dokumentacji RBDO. Za realnie niewielki koszt otrzymaliśmy kompletne i przejrzyste narzędzie, dzięki któremu wdrożony został system zgodny z obowiązującymi przepisami, często trudnymi w interpretacji dla osób nie zajmujących się wcześniej tymi zagadnieniami. W naszej opini polecamy rozwiązanie zaproponowane przez Zespól RBDO.


Daniela Stoltmann „STOL-FIN” s.c.

Niniejszym potwierdzam, ze wdrożenie dokumentacji prztwarzania danych osobowych przebiegło prawidłowo. Jesteśmy bardzo zadowoleni z otrzymanych w tym temacie materiałów. Zostały one przygotowane profesjonalnie i zarazem w sposób bardzo przejrzysty i cztelny. Z pozdrowieniami Daniela Stoltmann „STOL-FIN” s.c.


Dariusz Sobczak, Kierownik Działu Informatyki Drogowa Trasa Średnicowa S.A.

Otrzymane materiały oceniam jako rzetelnie i profesjonalnie przygotowane. Doceniam także udzieloną mi mailowo odpowiedź na pytanie chociaż nie wykupiłem usługi konsultacyjno/wdrożeniowej.


Piotr Sławomir Szabat, Spółdzielnia Kółek Rolniczych

Materiały porządnie przygotowane merytorycznie, do każdej kwestii znajdziecie stosowne wyjaśnienie, bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny w razie wątpliwości i pytań . Wykorzystałem w firmie i jestem bardzo zadowolony. Zaoszczędziłem wiele czasu i pieniędzy.


Elżbieta Rolbiecka, Kierownik Administracji, Fundacja „Wspólnota Gdańska”

Materiały RBDO są na tyle przejrzyste, że nawet osoba nie posiadająca wiedzy na temat bezpieczeństwa danych spokojnie poradzi sobie z wdrożeniem systemu ochrony oraz polityką bezpieczeństwa danych. Warto było zainwestować niewielką relatywnie kwotę na zakup materiałów w Państwa firmie w miejsce drogich szkoleń.


Doradca Podatkowy, Marek Płoszaj, Biuro Rachunkowe

Dostarczone materiały są uporządkowane w folderach, dzięki czemu łatwo odnajduje się interesujący temat. Instrukcje są napisane zwięźle, co sprawia, że wypełnienie dokumentów nie stanowi problemu. Wszystkie pozostałe materiały są napisane w sposób przejrzysty i zrozumiały dla czytelnika.

 

 

VIDEO – POZNAJ OPINIE UCZESTNIKÓW SZKOLEŃ:

 

Zobacz relację TVP z naszego Śniadania RODO w Zielonej Górze:
 

 

RBDO – Rejestracja i Bezpieczeństwo Danych Osobowych zapewnia kompleksowe wdrożenia z zakresu ochrony i przetwarzania danych osobowych – przeprowadzamy audyty, wdrożenia dokumentacji oraz szkolenia z zakresu RODO.

Zespół RBDO (specjaliści prawa, adwokaci) rekomenduje produkty i usługi gwarantujące spełnienie wymogów ustawy o ochronie danych osobowych. Proponujemy zróżnicowaną ofertę dla firm, instytucji oraz organizacji.

VIDEO – POZNAJ OPINIE UCZESTNIKÓW SZKOLEŃ:

 

 

Opinie o materiałach i wdrożeniach RBDO

Agnieszka Bergier-Klohes, Manager ds. sprzedaży i produktu SPLAST TRAVEL Sp. z o .o., Uniglobe Global Partner

Materiały otrzymane od Państwa postrzegamy jako przygotowane na najwyższym poziomie zarówno jeśli chodzi o treści merytoryczne jak i podział funkcjonalny. W oparciu o Państwa materiały stworzyliśmy bardzo klarowną politykę wewnątrz naszej firmy, uporządkowaliśmy wszystkie obszary zarówno w części teoretycznej jak i zastosowań praktycznych. Materiały wyczerpały wszelkie pytania i wątpliwości, jakie mieliśmy przed implementacją polityki ochrony danych, pozwoliły wprowadzić pewne niezbędne procesy oraz z sukcesem zamknąć projekt RBDO z początkiem roku 2015. Dziękujemy również za pomoc merytoryczną, możliwość stałego kontaktu podczas trwania projektu oraz wsparcie „po sprzedażowe”. Z przyjemnością rekomendujemy Państwa usługi.

 

Specjalista HR w firmie Molex Sp. z o.o. (uczestniczka szkolenia RBDO w dniach 27-28 lutego 2017)

Szkolenie bardzo pomocne, zwłaszcza gdy przepisy ulegną zmianie. Dużo praktycznych przykładów, co ułatwia zrozumienie trudnych kwestii.

 

Katarzyna Wojak, HR Manager w firmie Arctic Paper Kostrzyn S.A. (Uczestniczka szkolenia RBDO w dniach 27-28 lutego 2017)

Wszystkie tematy zostały wyczerpująco wyjaśnione. Prowadzący na bieżąco rozwiązywali problemy uczestników, bazując jednocześnie na konkretnych przykładach. Najlepsze szkolenie z tego zakresu, w których uczestniczyłam!

 

Łukasz Cieślik, Kierownik ds. Kontroli Jakości w firmie RAVEN Sp. z o.o. (Uczestnik szkolenia RBDO w dniach 27-28 lutego 2017)

Szkolenie zostało profesjonalnie przygotowane, a prezentowany materiał spełniał moje oczekiwania, szkolenie z całą pewnością podniosło moje kompetencje i umiejętności w zakresie ochrony danych osobowych.

 

Piotr Dobrowolski, HR Manager oraz Piotr Kiedrowski IT Manager w firmie Valmet Automotive Sp. z o.o.

Szkolenie zostało przeprowadzone zwięźle i profesjonalnie. Zawierało wszystkie niezbędne informacje.


P.H.U OMEGA Marcin Jasek

Materiały przygotowane przez RBDO są przejrzyste, dokładne i bardzo szczegółowe. Załączone instrukcje wdrożeń oraz wypełniania dokumentów są zrozumiałe i nie nastręczają problemów w ich wykonaniu. Dodatkowym atutem jest ciągła konsultacja, podczas której Pracownicy RBDO starają się wytłumaczyć pojawiające się niejasności, a co najważniejsze podchodzą do każdego Klienta indywidualnie co stanowi ogromny atut przy współpracy.


Borys Bojańczyk Dyrektor NEOPROGRESBUD

Pozytywnie oceniamy zakupiony komplet dokumentacji RBDO. Za realnie niewielki koszt otrzymaliśmy kompletne i przejrzyste narzędzie, dzięki któremu wdrożony został system zgodny z obowiązującymi przepisami, często trudnymi w interpretacji dla osób nie zajmujących się wcześniej tymi zagadnieniami. W naszej opini polecamy rozwiązanie zaproponowane przez Zespól RBDO.


Daniela Stoltmann „STOL-FIN” s.c.

Niniejszym potwierdzam, ze wdrożenie dokumentacji prztwarzania danych osobowych przebiegło prawidłowo. Jesteśmy bardzo zadowoleni z otrzymanych w tym temacie materiałów. Zostały one przygotowane profesjonalnie i zarazem w sposób bardzo przejrzysty i cztelny. Z pozdrowieniami Daniela Stoltmann „STOL-FIN” s.c.


Dariusz Sobczak, Kierownik Działu Informatyki Drogowa Trasa Średnicowa S.A.

Otrzymane materiały oceniam jako rzetelnie i profesjonalnie przygotowane. Doceniam także udzieloną mi mailowo odpowiedź na pytanie chociaż nie wykupiłem usługi konsultacyjno/wdrożeniowej.


Piotr Sławomir Szabat, Spółdzielnia Kółek Rolniczych

Materiały porządnie przygotowane merytorycznie, do każdej kwestii znajdziecie stosowne wyjaśnienie, bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny w razie wątpliwości i pytań . Wykorzystałem w firmie i jestem bardzo zadowolony. Zaoszczędziłem wiele czasu i pieniędzy.


Elżbieta Rolbiecka, Kierownik Administracji, Fundacja „Wspólnota Gdańska”

Materiały RBDO są na tyle przejrzyste, że nawet osoba nie posiadająca wiedzy na temat bezpieczeństwa danych spokojnie poradzi sobie z wdrożeniem systemu ochrony oraz polityką bezpieczeństwa danych. Warto było zainwestować niewielką relatywnie kwotę na zakup materiałów w Państwa firmie w miejsce drogich szkoleń.


Doradca Podatkowy, Marek Płoszaj, Biuro Rachunkowe

Dostarczone materiały są uporządkowane w folderach, dzięki czemu łatwo odnajduje się interesujący temat. Instrukcje są napisane zwięźle, co sprawia, że wypełnienie dokumentów nie stanowi problemu. Wszystkie pozostałe materiały są napisane w sposób przejrzysty i zrozumiały dla czytelnika.

 

Bezpłatna dostawa
0.00 PLN

Aby dodać opinię musisz być zalogowany. Zaloguj się

RODO obowiązuje już od:

Przygotuj się z naszymi materiałami.
Zabezpiecz firmę przed kontrolą już teraz!


Zaufali nam m.in.


Modyfikacja: rbdo.pl